huizen ontruimen

Bent u op zoek naar betrouwbaar en voordelig bedrijf om huizen te ontruimen? Zoek dan niet verder. Woningontruiming Nederland zorgt al ruim 25 jaar voor het snel en netjes leegmaken van huizen.
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 06–38318014, of vul het e-mailformulier in.

Wij leveren huizen bezemschoon op, geheel naar uw eisen of die van de verhuurder of makelaar. Tijdens ontruimingen kunnen wij eventueel diverse herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het verwijderen van vloerbedekking of repareren van gaten in muren.
Alle overbodige, maar nog bruikbare spullen brengen wij naar goede doelen. Wilt u spullen of meubilair kwijt, dan kunnen wij deze voor een reële prijs van u overnemen. Overgebleven afval voeren wij voor u af.

Goede doelen

Spullen die overblijven bij een ontruiming en niet meer gewenst zijn, brengen wij naar goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien doordat de spullen niet op de afvalhoop terecht komen.

Zo brengen wij onder andere veel spullen naar Stichting Weg-Geef-Winkel in Den Haag. Deze stichting geeft de spullen gratis aan mensen die deze het hardst nodig hebben en werkt samen met de Voedselbank. Ook brengen wij spullen naar Stichting 070Watt, een stichting met leer-werktrajecten voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar, die meestal om diverse redenen niet mee kunnen komen met hun leeftijdsgenoten. De spullen die wij daar brengen worden ingezet bij de diverse trajecten.
Indien gewenst kunnen wij de spullen natuurlijk ook naar een goed doel van úw keuze brengen.

Offerte aanvragen

Er ging helaas iets mis..
Vul dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende prijsopgave.

Inkoop inboedel

Tijdens een ontruiming komt het regelmatig voor dat er nog waardevolle of bijzondere spullen aanwezig zijn, waar u geen bestemming meer voor heeft.
Wij kunnen deze goederen van u overnemen tegen een reële inkoopwaarde. Dit bedrag krijgt u contant van ons of wordt in mindering gebracht op de ontruimingsprijs. Denk bijvoorbeeld aan elektrische apparaten, antieke meubelen, jaren 50/60/70 meubelen (vintage), waardevol serviesgoed, sieraden, zilver, et cetera.

In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om met gesloten beurs te werken! Er worden dan geen kosten gerekend voor de ontruiming, in ruil voor de goederen in het pand.

Woningontruiming

Uw huis ontruimen vanwege verhuizing, overlijden of emigratie? Wij maken uw huur- of koopwoning snel en netjes leeg. Woningontruiming Nederland biedt u een totaalpakket:

  • Bezemschone oplevering, conform uw eisen of die van woningbouwvereniging of makelaar.
  • Inkoop van spullen.
  • Verrichten van herstelwerkzaamheden, zoals gelijmde vloerbedekking verwijderen of gaten dichten in muren en plafonds.
  • Schoonmaakwerkzaamheden, zoals een keuken ontvetten of badkamer ontkalken.
  • Eigen verhuislift met een bereik tot 10 verdiepingen hoog.
  • Bruikbare spullen brengen wij naar een goed doel voor hergebruik.
  • Afval wordt op een milieuverantwoordelijke wijze afgvoerd.
  • Wij kunnen zorgen voor (tijdelijke) opslag van uw spullen.

Ontruiming bedrijf of kantoor

Heeft u een bedrijf of kantoor dat ontruimd moet worden? Heeft u faillissement aangevraagd of uw bedrijf verkocht? U wilt verhuizen naar een nieuwe locatie? Of misschien wilt u alleen een magazijn, garage of een andere bedrijfsruimte leegruimen?

Voor alle kantoren en bedrijfspanden kunnen wij op een professionele manier bedrijfsontruimingen en verhuizingen verzorgen. Wij bieden tevens vele extra mogelijkheden, zoals het bezemschoon opleveren van het pand en allerhande herstelwerkzaamheden.
Kijk voor meer informatie ook op kantoorleegmaken.nl.

Bezemschoon opleveren

Een ruimte bezemschoon of veegschoon opleveren betekent: leeg opleveren en volgens de eisen van de eigenaar. Maar bezemschoon betekent meer dan alleen een bezem door uw lege woning of bedrijfsruimte halen. Hoe zit het met het dichten van gaten in de muren? Mag de vloerbedekking blijven liggen? En de raamdecoratie? Of de tuin?

Bij een huurwoning verschilt het van verhuurder tot verhuurder wat precies de voorwaarden zijn. Daarom is het slim om in uw huurcontract ook de kleine lettertjes te lezen.
Wanneer u een ruimte wilt verkopen of verhuren moet deze ruimte ook bezemschoon opgeleverd worden. In dat geval vaak naar de instructies van een makelaar.

Verhalen uit de praktijk (blog)

Er zijn momenteel nog geen berichten beschikbaar.

Verpleeghuiskamer leegmaken

Wanneer mensen overlijden in een zorgkamer of verpleeghuiskamer, dan moet deze kamer op korte termijn worden ontruimd. Meestal binnen enkele dagen en soms zelfs binnen 24 uur. Wij voeren deze moeilijke taak vrijwel dagelijks uit voor klanten. Wij leveren de kamer bezemschoon op, geheel naar de wensen en eisen van het verpleeghuis.
Wij bieden ook de mogelijkheid om spullen met waarde aan ons te verkopen voor een reële prijs.
Spullen zonder veel waarde maar die nog bruikbaar zijn nemen wij mee en schenken we aan goede doelen.
Als laatste bieden we ook opslag aan. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wilt doen.

Contact

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag, van 8:00 tot 22:00 uur. Ook voor spoedaanvragen.
Telefoon:  06 – 38 31 80 14
WhatsApp: 0638318014

Hoofdkantoor
Calandstraat 1
2521AD Den Haag
Werkgebied
Wij werken door heel Nederland.